2010-11-19 20:47:22• hírek • Szatmar.ro

A javitás napja lehet

Szombat délután a Szatmárnémeti VSK mindkét csapata pályára lép és mind a fiúk, mind a lányok egy-egy vereség után engesztelnék ki szurkolóikat. Erre  nagyobb esélye a kosárlabda csapatnak van, egyrészt, mert hazai pályán van jelenése, másrészt, mert az ellenfél, a Gyulafehérvár enyhén szólva sem tartozik a mezőny legerősebb csapatai közé.

Dan Fleseriu tanitványai a hétközi fordulóban nem kis meglepetésre egy utolsó utáni másodpercben esett dobással vereséget szenvedett Temesváron.

A férfi kézilabda együttes az elmúlt hétvégén a várakozásoknak megfelelően 34-30-es vereséget szenvedett hazai pályán a Pandurii ellen.  Palkó János és Nicolae Istrate együttese ezúttal Brassóban lép pályára. A barcasági gárda nem véletlenül viseli a Dinamo nevet, mert a fővárosi  együttes a nyári holtszezonban egyesült a helyi RomCri-vel. Éppen ezért érthetetlen, hogy a szövetség bukaresti játékvezetőket delegáltak. Nem véletlen tehát, hogy Kereskényi Gábor, a VSK igazgatótanácsának elnöke beadványt intézett az együttest sújtó birói itéletek miatt.

Érdekesség, hogy mindkét találkozóra szombat délután hat órai kezdettel kerül sor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: